Call +6012 224 2728

Monday-Friday: 8:00-16:00

One Global IP Sdn Bhd

Kajang, Selangor

Botol Air Coca-Cola Diinovasikan Dengan Kamera Selfie

Share Post:

Coca-Cola

Aktiviti berselfie memang digemari oleh masyarakat sekarang.  Coca-Cola membuat setiap saat istimewa. Kini Coca Cola menghasilkan inovasi terkini dengan terciptanya Coca Cola Selfie Bottle, sebuah kamera selfie untuk botol air.

Kamera selfie ini dipasang pada bahagian bawah botol Coca Cola. Apabila ia mengesan botol berputar 70 darjah, gambar akan diambil secara automatik sekaligus menghasilkan selfie Coca Cola.

Kamera ini dihasilkan sempena kempen Summer of Love untuk Coca Cola Israel. Gambar yang diambil akan kemudian dimuat naik ke akaun Snapchat dan Facebook rasmi mereka.

Ia mendapat sambutan hangat dan Coca Cola bercadang menggunakan kamera selfie ini untuk mempromosikan jenama mereka di pasaran lain.

Stay Connected

More Updates

daftar ssm online

Perniagaan Yang Boleh Daftar SSM Online

Artikel ini berkaitan daftar SSM online dan menurut laman web SSM, perniagaan adalah meliputi tiap-tiap bentuk tred, perdagangan, pertukangan, pekerjaan, profesion atau aktiviti-aktiviti lain yang

francais malaysia

Apa itu Francais Malaysia?

Satu perkataan yang sangat sedap disebut oleh semua orang tak kira muda atau tua. Persoalannya sekarang anda tahu ke apa itu peluang perniagaan francais Malaysia?

APA KATA PELANGGAN ONE GLOBAL IP

Testimoni-testimoni dari pelanggan One Global IP mengenai servis yang diberikan..